Wij gaan knallen in 2021!

2020, een jaar van hoogtepunten en diepe dalen. Stilzitten hebben we echter zeker niet gedaan. We hebben een hoop leuke projecten opgepakt waar we jullie graag van op de hoogte brengen. Een nevenbedrijf, een nieuwe foodtruck, en de komst van Gilbert Versluis, die zich verderop zal voorstellen, zorgen ervoor dat wij alleen maar met heel veel enthousiasme en vertrouwen vooruitkijken in 2021!

De-Lo Desinfectie op Locatie

Met de komst van Gilbert, begon ook het avontuur van De-lo.
Het bedrijf is gestart naar aanleiding van de grote vraag naar desinfectiemiddelen, wat naar ons idee voorlopig nog niet minder zal worden. Als het binnenkort weer mogelijk is om een evenement te organiseren of bij te wonen, zal hygiëne een grote rol blijven spelen.

De-Lo biedt onder zijn eigen private label voor een scherpe prijs verschillende formaten gecertificeerde handgel en verzorgende handalcohol aan.
Ook zijn er diverse modellen desinfectiezuilen te koop of te huur.

voor meer informatie zie onze website www.de-lo.nl

Even voorstellen:
Gilbert Versluis, 32 lentes jong, vol energie en nieuwe ideeën. Klaar voor de uitdaging bij MB Catering.
In het najaar van 2020 ben ik benaderd door Björn om samen nieuwe ideeën op te doen, en of ik een toekomst bij MB Catering voor me zag. Door de vele gesprekken en ideeën ben ik deze uitdaging dan ook met veel enthousiasme aangegaan.

Hiermee zijn we uitgekomen tot De-Lo. Met De-Lo hebben wij ons eigen merk weten te realiseren in desinfectie middelen en zuilen. Daarnaast zullen wij ons ook bezig houden met de verkoop van speciaal ingerichte aanhangwagens

Ik hoop voor u samen met het gehele team, weer mooie projecten neer te kunnen zetten in 2021.