Over ons

Over ons

MB-catering uit Goudriaan verzorgt al meerdere jaren de mooiste en lekkerste BBQ’s, buffetten en partijen. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies wat er nodig is om een geslaagd evenement te organiseren. Bij MB-catering staat persoonlijk contact centraal.  Uw (bedrijfs-)evenement, huwelijksfeest, opening, jubileum etc. kunt u geheel aan ons overlaten. Heerlijk eten en drinken staat  bij ons centraal en wij voorzien u gezellige party van hapjes en drankjes. Vanzelfsprekend in combinatie met onze persoonlijke en vriendelijke aanpak!

Wij weten maar al te goed hoe belangrijk een leuke tijd, goed gezelschap en lekker eten is. Bij ons kunt u terecht voor de verzorging van het gehele evenement. Naast heerlijk eten en drinken kunnen wij desgewenst de gehele organisatie en aankleding van uw feest of evenement verzorgen, van tapijt tot fotograaf, van verlichting tot DJ en van springkussen tot feesttent.

Bij MB-catering bent u aan het juiste adres om uw feest of evenement tot een groot succes te maken, waar uw & gasten nog lang over zullen napraten!

Meer weten over onze catering mogelijkheden? Bel of mail ons : 0183-582244 / info@mb-catering.nl